Upozornění

19.11.2013 18:33

Vážení klienti.

Váš ošetřující lékař požádal o ukončení své lékařské praxe a od 1. ledna 2014 tak dojde ke změně Vašeho praktického lékaře. Vám - pacientům tato změna ošetřujícího lékaře nezpůsobí žádné potíže. Zdravotní služby budou i nadále poskytovány pro všechny pacienty, ve stejném rozsahu a ve stejné ambulanci jak jste byli doposud zvyklí.

Zdravotní pojišťovna nicméně  při změně poskytovatele zdravotních služeb vyžaduje novou registraci klienta (pacienta) zdravotnického zařízení. Je tak respektována svobodná vůle pacienta při volbě ošetřujícího lékaře. Pokud budete mít i nadále zájem navštěvovat zdravotnické zařízení na stejné adrese, bude nutné při Vaší nejbližší návštěvě vyplnit nový registrační lístek. S jeho vyplněním Vám v případě potřeby pomůže lékař nebo sestra. 

Pevně věřím a doufám, že změna ošetřujícího lékaře nebude pro Vás důvodem ke změně zdravotnického zařízení a že se v případě potřeby budeme i nadále setkávat v místě, na které jste si již zvykli a že budete s poskytovanou péči spokojeni.

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode